Svampgratinerad fläskkarré med grönsaker

Serverar: 4 portioner

Lättlagat och gott. Klart mitt favoritkött!

Ingredienser

  • 4 stora skivor fläskkarré
  • 1 burk stuvning, svamp á 200 g
  • 2 msk mjölk
  • 75 g riven ost, ca
  • Paprikapulver
  • Salt
  • Peppar
  • Tillbehör
  • Potatis, stekt
  • 2 tomater, klyftade
  • 250 g gröna bönor
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 275°.
    2. Krydda köttet med salt och peppar och lite paprikapulver och stek på båda sidor. Lägg över i en smord ugnsform.
    3. Förväll bönorna i lättsaltat vatten och lägg dem runt köttet.
    4. Rör ut stuvningen med mjölken och bred den över köttet. Strö på osten och pudra paprika över.
    5. Gratinera i ugnen tills osten fått färg. Garnera med tomatklyftor och servera med stekt potatis.

    Liknande recept

    4
    1 h 30 min
    4-6
    5

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben