Svampgratinerad fläskkarré med grönsaker
Serverar:
4 portioner
Lättlagat och gott. Klart mitt favoritkött!
Ingredienser
4 stora skivor fläskkarré
1 burk stuvning, svamp á 200 g
2 msk mjölk
75 g riven ost, ca
Paprikapulver
Salt
Peppar
Tillbehör
Potatis, stekt
2 tomater, klyftade
250 g gröna bönor
Instruktioner
Sätt ugnen på 275°.
Krydda köttet med salt och peppar och lite paprikapulver och stek på båda sidor. Lägg över i en smord ugnsform.
Förväll bönorna i lättsaltat vatten och lägg dem runt köttet.
Rör ut stuvningen med mjölken och bred den över köttet. Strö på osten och pudra paprika över.
Gratinera i ugnen tills osten fått färg. Garnera med tomatklyftor och servera med stekt potatis.
Liknande recept
Rostade grönsaker
20 min
4
1
Citronkyckling med rostade grönsaker
5
55 min
4
1
Helstekt fläskkarré
4
1 h 30 min
4-6
5
Gratäng med feta och grönsaker
4
Falukorv med krämiga grönsaker
4
2
1
Åsas grillade grönsaker i foliepaket
5
4
6
Coca colamarinerad fläskkarré
3
6-8
2
Örtwokad kassler med grönsaker
4
Fisk med wokade grönsaker
30 min
2-3
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!