Svampomelett

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Lättlagat och gott

Ingredienser

  • 4 st Ägg
  • 0,5 dl Grädde
  • Svamp 100 g (färsk)
  • 1 st Salladslök liten
  • Salt
  • peppar
  • Smör till stekning
  • Instruktioner

    1. Rensa och hacka svampen och stek den i smör på medelhög värme tills vattnet försvinner. Salta och peppra.
    2. Vispa ihop ägg, salt och grädde med en gaffel. Hetta upp matfettet i en stekpanna på medelhög värme. Häll i omelettsmeten som genast börjar stelna. Lyft eller stick i den så att smeten rinner ner och stelnar på alla ställen.
    3. Omeletten är färdig när den stelnat och blivit lite gyllenbrun men fortfarande är lite krämig på ytan. Servera omeletten med svamp och salladslök.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben