Svamppasta med vin
Serverar:
4 portioner
Välj din egen favoritsvamp.
Ingredienser
750 g blandad svamp
2 msk olivolja
5 salladslökar
2 dl torrt vitt vin
2 dl vispgrädde
500 g pasta
1 påse babyspenat, 80 g
Hyvlad parmesanost
Instruktioner
Ansa och dela stora svampar i mindre bitar. Stek svampen på ganska hög värme i olja. Skiva salladslöken och blanda ner den mot slutet.
Häll på vin och grädde och koka häftigt utan lock ca 5 minuter. Koka pastan.
Blanda den avrunna pastan med svampsåsen och spenaten.
Hyvla över rikligt med parmesanost och servera i varma tallrikar.
Liknande recept
Kycklinggryta med kalamataoliver och vitt vin
40 min
4
1
Kycklinggryta med vin
4
4
5
Svamppasta med nötter
4
1
Svamppasta med pinjenötter och tomat
15 min
4
Pangasus med vin & vitlök
15 min
4
Sorbe med juice och mousserande vin
5
4
1
ICA:s Kyckling med senap, vitt vin & schalottenlök
4.5
10 min
4
1
Körsbärsoppa med vin
Mustig höstgryta med vin o kantareller
4
2 h
8
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!