Svamppasta med vin

Serverar: 4 portioner

Välj din egen favoritsvamp.

Ingredienser

  • 750 g blandad svamp
  • 2 msk olivolja
  • 5 salladslökar
  • 2 dl torrt vitt vin
  • 2 dl vispgrädde
  • 500 g pasta
  • 1 påse babyspenat, 80 g
  • Hyvlad parmesanost
  • Instruktioner

    1. Ansa och dela stora svampar i mindre bitar. Stek svampen på ganska hög värme i olja. Skiva salladslöken och blanda ner den mot slutet.
    2. Häll på vin och grädde och koka häftigt utan lock ca 5 minuter. Koka pastan.
    3. Blanda den avrunna pastan med svampsåsen och spenaten.
    4. Hyvla över rikligt med parmesanost och servera i varma tallrikar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben