Sweet and sour meatballs

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 30 minuter

Smarriga köttbullar från USA.

Ingredienser

  • 600 gram nötfärs
  • Salt
  • Peppar
  • 3 dl Heinz chilisås
  • 225 gram tranbärsgelé
  • Instruktioner

    1. Salta och peppra köttfärsen och rulla köttbullar, lite större än vanliga köttbullar.
    2. Blanda chilisåsen och tranbärsgelén i en kastrull och lägg ner köttbullarna. Man kan späda med lite vatten om man behöver dryga ut såsen så det täcker köttbullarna bättre.
    3. Låt koka i ca 20 minuter eller tills köttbullarna är klara. Rör om då och då.
    4. Servera med pasta. Smaklig måltid!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben