Syrligt - söt krusbärscurd

Gillar man krusbär gillar med denna curden! Enkel fakta och god att äta på nybakat bröd. Förnyat!!!

Ingredienser

  • 150 g råsocker
  • 125 g smör
  • 300 g krusbär
  • 4 äggulor
  • Instruktioner

    Mosa krusbären ordentligt genom en finmaskig sil. Lägg i en skål som tål värme tillsammans med råsocker och smör. Sätt skålen på en kastrull med kokande vatten och låt det smälta samman ordentligt. Rör ner äggulor och låt det tjockna, tar ungefär 30 minuter. Rör då och då. Glöm inte kolla vattenmängden! Häll över i en väl rengjord burk och förvara i kylskåp där curden kommer fasta till sig ytterligare.

    Liknande recept

    4
    1 h 10 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben