Szechuan och kokosräkor

Serverar: 4 portioner

Szechuan & kokosräkor

Ingredienser

  • 175 g Blue Dragon ägg- eller fullkornsnudlar
  • 300 g skalade räkor
  • 500 g wokgrönsaker, färska eller frysta
  • 1 dl Blue Dragon Hoisinsås
  • 1 påse Blue Dragon woksås Szechuan
  • 165 ml Blue Dragon kokosmjölk
  • Instruktioner

    1. Lägg nudlarna i hett vatten och låt de ligga i 3 minuter, spola dem kalla. Låt sedan nudlarna rinna av. Hetta upp oljan i en wok eller stekpanna. Stek grönsakerna hastigt på hög värme. Tillsätt woksås Szechuan och kokosmjölk samt nudlarna och låt det koka någon minut. Smaka av med salt och peppar och vänd i räkorna precis innan servering.
    2. Tips – Det passar lika bra med kräftstjärtar eller surumi i detta recept.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben