Tacofisk

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Perfekta middagen, snabbt och lätt! Serveras med ris.

Ingredienser

  • 600 g fiskfilé, t ex. sej
  • 1 tsk salt
  • 2 dl vispgrädde
  • 1½ dl tacosås hot
  • 2 dl riven ost
  • 15- 20 tortillachips
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader. Salta fisken och lägg den i en ugnssäker form. Blanda grädde, tacosås och ost för sig. Häll den över fisken. Krossa chipsen och strö dem över.
    2. Tillaga i mitten av ugnen i ca 25 min. Servera med ris, couscous och glöm inte majs!

    Liknande recept

    4.3
    25 min
    4
    23
    4.1
    30 min
    5
    6
    5
    25 min
    4-5
    2
    3
    30 min
    6
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben