Tacofisk

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 20 minuter

Fantastiskt god gratäng med pressad potatis till.

Ingredienser

  • 800 g vit fisk
  • 1 tsk salt
  • Ca 1 tsk citronpeppar
  • 2 dl crème fraiche
  • 1-2 dl grädde
  • ½ burk tacosås
  • 2 dl riven parmensanost
  • ca. 20 tacochips
  • Instruktioner

    1. Salta och peppra fisken, lägg den i en ugnssäker form, lätt smord.
    2. Blanda ihop crème fraiche, grädde, tacosåsen och den rivna osten. Häll över fisken. Krossa chipsen och häll över.
    3. Grädda mitt i ugnen på 225 grader i ca. 25 min. Servera med pressad potatis och en sallad.
    4. Smaklig måltid!

    Liknande recept

    4.3
    25 min
    4
    23
    4.1
    30 min
    5
    6
    5
    25 min
    4-5
    2
    3
    30 min
    6
    1

    Kommentarer (1)

    LillLena 29 augusti 2009

    En jättegod fiskgratäng som jag kommer att göra flera gånger. Tack

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben