Tacokorv med chips

Detta är en halvt om halvt hemmasnickrad variant av ugnstekt falukorv men den här är det lite mer sting på. Eller rättare sagt falukorvsrecept i starkaste laget. Men mina barn åt och var väldigt nöjda med vad mamma hade lagat.

Ingredienser

  • 1 bit falukorv
  • ½ skivad zucchini
  • Mozzarella
  • 2 dl riven ost
  • 1 näve Holidaychips
  • 1 burk lätt creme fraiche
  • Några matskedar tacosås (medium)
  • 1-2 tsk sambal oelek
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader.
    2. Skåra falukorven men inte helt itu. Sätt varannan zucciniskiva, varannan mozzarellaost i skårorna. Ser genast vackert ut eller hur.
    3. Rör ihop creme fraichen med tacosås och sambal oelek. Lägg röran i en ugnsfast form. Lägg den fyllda smyckade falukorven mitt på röran och strö rikligt med ost på falukorven och toppa med en eller två nävar krossade holiday-chips.
    4. Sätt in formen i ugnen. Låt stå 20 minuter. Servera med klyftpotatis och en krispig sallad. Smaklig måltid.

    Liknande recept

    5
    30 min
    3
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben