Tacopaj - enkel och supergo

Serverar: 5 portioner

Tid: 50 minuter

En Tacopaj som inte kräver så mycket arbete :) Går snabbt att göra och smakar namnam!

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 3dl vetemjöl
  • ½ tsk salt
  • ½ dl mjölk
  • 1 dl olja
  • Fyllning
  • 500 g köttfärs
  • 1 påse tacokrydda original
  • 3,5 dl créme fraiche
  • 2 tomater
  • 1 burk majs
  • 3 dl ost
  • Instruktioner

    1. Blanda ihop alla ingredienser till pajdegen och knåda seda ut den i en form så att den täcker dess botten och kanter.
    2. Stek köttfärsen och blanda i en påse tacokrydda original.
    3. Blanda sedan köttfärsen med créme fraiche (3dl), tomater (skurna i småbitar) och majs. Häll sedan allt i pajformen.
    4. Lägg ett tunt lager (½dl) créme fraiche överst och strö på massa ost på det!
    5. Stoppa i ugnen, 200 grader i 20-30 min (tills osten fått lagom med färg)
    6. Servera gärna med en god grönsallad :)

    Liknande recept

    5
    1 h 30 min
    4-6
    3
    4.6
    30 min
    4
    12
    4.3
    30 min
    4-6
    4
    4.4
    35 min
    2
    8
    30 min
    6-8

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben