Tagliatelle med fläskfile i krämig vitlökssås

Serverar: 2-3 portioner

Tid: 20 minuter

Gott, snabbt och enkelt

Ingredienser

  • 300 g fläskfile
  • Smör
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 200 g färskost med vitlökssmak
  • 1 dl köttbuljong
  • Tagliatelle
  • Garnering
  • Persilja
  • Instruktioner

    1. Skär filen i 2-3 cm tjocka bitar och platta ut dom med handen. Krydda och stek dom klara.
    2. Ta upp köttet och håll varmt. Tillsätt buljong och färskosten. Låt allt smälta under omrörning.
    3. Lägg i köttet i såsen och låt allt bli genomvarmt. Garnera gärna med persilja.
    4. Koka under tiden pastan . Servera den varma pastan till såsen

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    mira-46 1 december 2008

    Jag provade din fläskfilé med vitlökssås. Den gick snabbt att göra och var jättegod. Jag fick öka på filén och såsen, för jag tyckte det var lite med 300 g kött. Vi är 2 personer och jag använder en filé på ca 550 - 600 g. Det gick åt.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben