Tagliatelle med strimlad lövbiff

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

En lättlagad rätt som fullkomligt smälter i munnen!

Ingredienser

  • 4 lövbiffar, strimlade i ½ cm breda skivor
  • 4 soltorkade tomater i olja och örter, finhackade
  • 1 zucchini, strimlad i lika stor bitar som lövbiffen
  • 8 färska champinjoner, skivade
  • Basilika efter behag
  • 2 dl creme fraiche
  • Svartpeppar grovmalen, efter behag
  • Salt efter behag
  • Olivolja
  • 1 msk margarin
  • 1 påse tagliatelle
  • Instruktioner

    1. Smält margarinet och fräs, zucchini och champinjoner i het värme. Salta. Ta upp det frästa och fräs den strimlade lövbiffen fort. Salta och krydda med grovmalen svartpeppar.
    2. Lägg i det tidigare frästa och häv i de finhackade soltorkade tomaterna. Blanda i basilika, klicka i creme fraichen och låt allt bli varmt (men koka inte upp det).
    3. Servara med tagliatelle som är lite al dente och svätt lite olivolja och salta lite på pastan.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben