Tapenade med ansjovis och soltorkade tomater
Serverar:
4 portioner
...servera direkt på majschips eller kex.
Ingredienser
1 brk á125 g Grebbestads Ansjovis Original
300 g soltorkade tomater i olja
240 g svarta oliver, urkärnade
2 dl crème fraiche
½ dl finhackad persilja
Grovmalen svartpeppar
Majschips/kex
Instruktioner
Häll av oljan från tomaterna. Strimla tomaterna och skiva oliverna. Fräs tomater och oliver i några minuter på svag värme. Dra av stekpannan från spisen och rör ner crème fraiche, persilja och ansjovis. Smaka av med svartpeppar.
Servera direkt på majschips eller kex.
Liknande recept
Bröd med soltorkade tomater, lök och oliver
4.4
2 h 30 min
2
14
Fiskgryta med soltorkade tomater
4.5
3-4
4
Fetacremé med soltorkad tomat & färsk basilika
5
10 min
2-3
1
Baconlindad, fylld kyckling med pesto, soltorkade tomater och parmesanost
4.8
1 h
4
2
Grillsås med soltorkade tomater
4.8
10 min
4
42
Potatisgratäng med soltorkade tomater
4-6
Basilikabröd med soltorkade tomater
5
36
1
Fetaostpaj med ruccula och soltorkade tomater
4.4
1 h
8-9
13
Långpannebröd med soltorkade tomater
5
1
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!