Tapenade med ansjovis och soltorkade tomater

Serverar: 4 portioner

...servera direkt på majschips eller kex.

Ingredienser

  • 1 brk á125 g Grebbestads Ansjovis Original
  • 300 g soltorkade tomater i olja
  • 240 g svarta oliver, urkärnade
  • 2 dl crème fraiche
  • ½ dl finhackad persilja
  • Grovmalen svartpeppar
  • Majschips/kex
  • Instruktioner

    1. Häll av oljan från tomaterna. Strimla tomaterna och skiva oliverna. Fräs tomater och oliver i några minuter på svag värme. Dra av stekpannan från spisen och rör ner crème fraiche, persilja och ansjovis. Smaka av med svartpeppar.
    2. Servera direkt på majschips eller kex.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben