Tårtbotten långpanna
Serverar:
8 portioner
Snabbt gjort.
Ingredienser
5 ägg
2 dl socker
2 tsk bakpulver
3 dl mjöl
2 tsk vaniljsocker
Instruktioner
Vispa ägg och socker pösigt, rör ihop resten, häll i en bröad långpanna (inte för stor) och grädda i 250 grader i 5 min.
Dela och lägg tex vaniljkräm och chokladpudding mellan delarna. Lägg på den andra delen.
Överst grädde och strössel.
Liknande recept
Glasyrkaka i långpanna
4.7
40 min
20
8
Knäckig äppelkaka i långpanna
4.5
1 h
20-30
10
Havregrynskaka i långpanna
4.6
40 min
24
7
Ljus tårtbotten
4.9
52
Mörk tårtbotten
Wienerbröd i långpanna
4.7
5
Makaronipizza i långpanna
3.9
4-6
11
Saftiga rågbitar i långpanna.
4.8
4 h
1
3
Ingers långpanna
4.5
8-10
19
Kommentarer (1)
shallgren
24 februari 2010
Hur stor långpanna? i cm...
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!
Hur stor långpanna? i cm...