Teriyakibiff med broccoli

Serverar: 4 portioner

Gott, enkelt, snabbt. 564 kalorier per portion

Ingredienser

  • 400 g broccoli
  • 500 g lövbiff
  • 1 msk olja
  • 4 salladslökar
  • 1 röd chilifrukt
  • 3 dl teriyakisås
  • Servering
  • 3 dl basmatiris
  • Instruktioner

    1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
    2. Skölj och skär broccolin i bitar, koka den mjuk i lättsaltat vatten 3 minuter. Häll av och kyl den i kallt vatten.
    3. Strimla lövbiffen och stek den i oljan i 4 minuter. Ansa och skär salladslöken i bitar på snedden. Skölj, kärna ur och strimla chilifrukten. Tillsätt salladslök, chilifrukt och teriyakisås till lövbiffen, låt koka upp.
    4. Tillsätt broccolin i lövbiffen. Servera med riset.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben