Teriyakitorsk med nudelwok

Serverar: 2 portioner

Teriyaki ger en god sötma till denna lättgjorda rätt. 350 kcal/portion

Ingredienser

  • 2 bitar torskfilé, á 150 g
  • Salt
  • Vitpeppar
  • 2 msk teriyakisås
  • 60 g äggnudlar
  • 1 påse wokgrönsaker, 450 g
  • ½ msk rapsolja
  • Woksås
  • 1 msk ljus soja
  • 1 msk färskriven ingefära
  • 1 msk pressad lime
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 grader.
    2. Salta och peppra fisken och lägg i en ugnsform. Baka i mitten av ugnen ca 10 minuter. Pensla på hälften av teriyakisåsen och baka 3-4 minuter till. Pensla på resten av såsen när fisken är färdig.
    3. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen och låt dem rinna av. Woka eller stek grönsakerna i olja. Blanda ihop soja, färskriven ingefära och pressad lime.
    4. Blanda nudlar, grönsaker och woksås och vänd runt. Servera till fisken.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben