Tessans cheescake med färska bär
Variationsmöjligheter
Ingredienser
Botten
10 st digestivekex
75 g smör
Fyllning
300 g färskost
1 1/4 kesella
3/4 dl socker
1 tsk vaniljsocker
2 äggulor
½ citron rivet skal och juice
Instruktioner
175 grader
Smält smöret. Krossa kexen i matberedaren och rör i smör. Tryck ut i en form 24cm i diameter eller i 12 mazarinformar av aluminium.
Mixa samman de övriga ingredienserna till en jämn smet. Häll i formarna.
Grädda små formar i ca 20 min, stor 20-30 min. Låt kallna och granera med bär, exempelvis jordgubbar, vinbär, hallon, passionsfrukt m.m.
Liknande recept
Tårta med färska bär
Johannas delikata muffins med färska bär
5
25 min
Chokladpavlova med topping av youhurtgrädde och färska bär
1 h
10
Marängtårta med mindre socker, färska bär och vaniljkesella
4
Smördegsbakelse med färska bär
12 min
4
Fruktte med färska bär och citronmeliss
4
Vit chokladcheesecake med färska bär
5
1
1
Kardemummabullar med vaniljcrème och färska bär
6-8
Citronmousse med färska bär
4
4
3
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!