Tex-Mex Para Todos

Serverar: 4 portioner

En klassiker i uppdaterad version. Servera kalla som tacos eller tryck ihop till quesadillas. Laktosfri, glutenfri och äggfri.

Ingredienser

  • Picklad rödlök
  • ½ dl ättikssprit, 12%
  • ½ dl socker
  • 2 rödlök, hackad eller i tunna skivor
  • 5 svartpepparkorn
  • 1 lagerblad
  • 200 g pulled Oumph
  • 1 msk olja
  • 8 stora tortillabröd, eventuellt glutenfria
  • 2 msk olja
  • 2 dl majskorn
  • 50 g riven ost
  • 2 paprikor, skurna i små bitar
  • Instruktioner

    1. Picklad rödlök: Rör ihop ättikssprit och socker. Blanda med lök, svartpepparkorn och lagerblad. Låt stå i minst 20 minuter. Stek Oumphen i olja tillsammans med den picklade löken.
    2. Servera med små skålar med olika tillbehör: Oumph, majs, ost, paprika.
    3. Servera som quesadillas: Lägg ut ett bröd i stekpannan i lite olja. Lägg på riven ost, Oumph, picklad lök och majs. Lägg på ett till bröd över. Tryck till. Låt fräsa några minuter. Vänd och låt fräsa på andra sidan också. Skär upp i tårtbitar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben