Gratinerade chips

Serverar: 4 portioner

Tex-mex middag ikväll kanske... eller varför inte servera köttbullar, falu- eller grillkorv till chipsen!?

Ingredienser

  • 1 påse Santa Maria Tortilla Chips,200 g
  • 1 påse OLW Cream Cheesechips, 300 g
  • ½ förp Kelda sås Tomato Treat, à 400 ml
  • 1 burk Santa Maria Cheddar Cheese Dip, 250 g
  • ½ burk Hemköps majskorn, à 340 g
  • ½ burk Santa Maria Green Chili, à 113 g
  • 1 rödlök, hackad
  • 1 burk Arla Köket crème fraiche, 200 ml
  • Instruktioner

    1. Ugn 225 grader.
    2. Blanda chips och lägg i en ugnsfast form. Ringla över tomatsås och dip.
    3. Grädda i ugn på 225°C i 5 minuter. Ta ut formen ur ugnen och strö över majskorn, green chili och rödlök.
    4. Klicka crème fraiche över chipsen precis innan serveringen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Rotfrukter
    Det är något av det bästa med vårt land – rotfrukter. De är billiga oc...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben