Texmex paprika

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En riktigt mumsig rätt, som lätt tas för en "kötträtt" pga quornfärsen.

Ingredienser

  • 4 st paprikor
  • 1 burk à 400 g kidneybönor
  • 150 g quornfärs
  • 2 dl Arlaköket lätt crème fraiche tomat&basilika
  • 1 påse tacokrydda
  • 2 st vitlöksklyftor
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 250°.
    2. Skär av ett lock på paprikorna och kärna ur dem. Skär också bort lite i botten så att de står stadigare.
    3. Skölj bönorna i kallt vatten och låt dem rinna av. Blanda bönor, quorn, crème fraiche, tacokrydda och vitlök. Fördela röran i paprikorna och lägg på locken. Gratinera i mitten av ugnen ca 15 min. Servera med sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben