Texmexomelett med avokado

Serverar: 2 portioner

315 kalorier per portion

Ingredienser

  • 4 ägg
  • ½ dl vatten
  • 1 krm salt
  • 1 dl färsk spenat
  • 1 tsk rapsolja
  • Fyllning
  • 1 skivad avokado
  • 2 tärnade tomater
  • ½ skivad rödlök
  • 2 msk tomatsalsa
  • Tillbehör
  • Bröd med färskost
  • Instruktioner

    1. Vispa ihop ägg, vatten och salt. Hacka spenaten och tillsätt. Hetta upp oljan och stek omeletten på svag värme i ett par minuter tills den stelnar. Skrapa mot mitten med en träslev. Vänd försiktigt och stek en minut på andra sidan.
    2. Lägg upp på tallrik och fyll med fyllningen, salta och peppra och bjud bröd med färskost till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben