Thai panaeng curry med kycklingfilé
Relativt mild barnfamiljsfavorit med ananas, förutsatt att alla i familjen kan äta nötter.
Ingredienser
1 burk thai panaeng curry
2 st kycklingfiléer
1 burk ananas, liten
1 dl jordnötter
1 tsk röd chili
Instruktioner
Hetta upp grytbasen, rör om då och då.
Tillsätt de skivade kycklingfiléerna och ananasen. Låt puttra tills kycklingen är genomkokt, ca 5 minuter.
Tillsätt jordnötterna, rör om. Garnera med röd chili.
Servera med Mrs Cheng´s Egg Noodles.
Liknande recept
Thai Panaeng Curry med laxfilé
4.5
3
Green curry thai
30 min
2-4
Thai massaman curry med biff och sparris
3
Thai Green Curry med fiskfilé
4
Thai red curry vegetarisk
4.7
3
1
Thai green curry med lax
4
Thai Red Curry med fiskfilé
Mr. Lee´s Thai Red Curry - Kyckling
40 min
1-2
5
Thai curry med köttbullar
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!