Thaigryta med hoki och grönsaker
Serverar:
4 portioner
En snabbare och godare rätt får man leta efter.
Ingredienser
400 g hoki
1 msk olja
500 g wokgrönsaker thai, Findus
4 msk frysta asiatiska kryddor
400 ml kokosmjölk
½ grönsaksbuljongtärning eller ca 1 msk fond
Salt
4 portioner äggnudlar
1 lime
Instruktioner
Tina fisken om den är fryst. Skär den i tärningar. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek grönsakerna några minuter.
Rör ner kryddorna, kokosmjölken och smula ner buljongtärningen eller tillsätt fonden. Låt sjuda ca 5 minuter.
Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Lägg ner fisken i grytan och låt sjuda ca 5 minuter. Smaka av med salt.
Servera grytan med nudlarna och limeklyftor.
Liknande recept
Rostade grönsaker
20 min
4
1
Citronkyckling med rostade grönsaker
5
55 min
4
1
Gratäng med feta och grönsaker
4
Falukorv med krämiga grönsaker
4
2
1
Åsas grillade grönsaker i foliepaket
5
4
6
Örtwokad kassler med grönsaker
4
Fisk med wokade grönsaker
30 min
2-3
Kassler med grönsaker och bönor i ugn
4.7
45 min
4
1
Kyckling med ugnsgrillade grönsaker och bulgur
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!