Thaigryta med hoki och grönsaker

Serverar: 4 portioner

En snabbare och godare rätt får man leta efter.

Ingredienser

  • 400 g hoki
  • 1 msk olja
  • 500 g wokgrönsaker thai, Findus
  • 4 msk frysta asiatiska kryddor
  • 400 ml kokosmjölk
  • ½ grönsaksbuljongtärning eller ca 1 msk fond
  • Salt
  • 4 portioner äggnudlar
  • 1 lime
  • Instruktioner

    1. Tina fisken om den är fryst. Skär den i tärningar. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek grönsakerna några minuter.
    2. Rör ner kryddorna, kokosmjölken och smula ner buljongtärningen eller tillsätt fonden. Låt sjuda ca 5 minuter.
    3. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Lägg ner fisken i grytan och låt sjuda ca 5 minuter. Smaka av med salt.
    4. Servera grytan med nudlarna och limeklyftor.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben