Tigerkaka med Cuantro och rom

Inte den vanliga tigerkakan... Apelsinskal med apelsinlikör och choklad med rom...

Ingredienser

  • 250 g margarin
  • 2 1/2 dl socker
  • 5 1/2 dl vetemjöl
  • 4 ägg
  • 1 tsk bakpulver
  • 1/2 dl mjölk, laktosfri
  • 2 msk kakao
  • 1 msk rom
  • 2 msk apelsinlikör, Cuantro
  • 1 msk apelsinmarmelad
  • 50 chokladbitar, mörk
  • Instruktioner

    Vispa ägg och socker till vit fluffig massa. Blanda vetemjöl, bakpulver tillsammans. Löddra margarin fluffig. Sen blanda alla ingredienserna. Ta ungefär hälften av massa till annan skål, och blanda kakao, choklad och rom. Och den andra blanda apelsinmarmelad och apelsinlikör. Ta formen du vill göra kakan i och lägg vit massa och mörk massa i som du vill. Grädda 175 g ca 55 - 60 min.

    Liknande recept

    4.3
    1 h 45 min
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben