Tikka Masala

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Enkel och godare remix på Tikka Masala från påse. Perfekt för matlådan.

Ingredienser

  • 1 påse Santa Maria Tikka Masala kryddmix
  • 1 kyckling
  • 1 stor röd paprika
  • 1/2 gul lök
  • 1 1/2 dl grädde
  • 1 1/2 dl créme fraiche
  • 1 färsk tomat
  • 1 knippe persilja
  • 1 dl vatten
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Stycka och dela kycklingen i mindre bitar. Finhacka löken, strimla paprikan fint, hacka tomaten och grovhacka persiljan. Bryn kycklingen i smör. Lägg i löken och paprikan när kycklingen är halvklar. Stek tills löken och paprikan blivit lite mjuk. Häll på kryddmixen och 1 dl vatten och blanda runt. Häll i creme fraiche och grädde. Låt puttra några minuter och häll sedan i tomater och persilja. Salta och peppra. Serveras till basmati ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben