Tikkamarinerad fisk eller kyckling på spett!
Serverar:
4 portioner
Tid:
30 minuter
Smakupplevelse!
Ingredienser
450 g fast fisk t ex hälleflundra, torsk
3 msk Tikka Masala currypasta
4 msk naturell yoghurt
1 bit, 5 cm, färsk ingefära, skalad och skuren i bit
Instruktioner
Blanda currypasta, naturell yoghurt och ingefära i en stor skål.
Lägg fisken i marinaden, täck skålen och låt stå i kylen minst en timme. Under tiden blötlägger du grillspetten.
Trä upp fiskbitarna på 4 st grillspett och grilla i 8-10 minuter, vänd fisken en gång under tiden. Garnera gärna med citronklyftor.
Yoghurtmarinaden passar också utmärkt till stora räkor, lax, tonfisk och kycklingbröst.
Serveras med en fräsch sallad och ris.
Liknande recept
Kyckling enchilladas
4
3-6
1
Kyckling med bönor och tomat
4
45 min
4
2
Fisk på grönsaksbädd
45 min
4
Kyckling gryta m tomat och oliver
30 min
2
Enchiladas med kyckling
4.8
2
Fisk på spenatbädd
45 min
4
Kyckling Taco Lasagne
4.5
1 h
6-8
26
Fisk med frasigt täcke
4.3
40 min
4-6
2
Filipinsk pippi kyckling
4
15 min
4-5
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!