Tikkamarinerad fisk eller kyckling på spett!

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Smakupplevelse!

Ingredienser

  • 450 g fast fisk t ex hälleflundra, torsk
  • 3 msk Tikka Masala currypasta
  • 4 msk naturell yoghurt
  • 1 bit, 5 cm, färsk ingefära, skalad och skuren i bit
  • Instruktioner

    1. Blanda currypasta, naturell yoghurt och ingefära i en stor skål.
    2. Lägg fisken i marinaden, täck skålen och låt stå i kylen minst en timme. Under tiden blötlägger du grillspetten.
    3. Trä upp fiskbitarna på 4 st grillspett och grilla i 8-10 minuter, vänd fisken en gång under tiden. Garnera gärna med citronklyftor.
    4. Yoghurtmarinaden passar också utmärkt till stora räkor, lax, tonfisk och kycklingbröst.
    5. Serveras med en fräsch sallad och ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben