Timjangrön laxpasta

Serverar: 4 portioner

480 kalorier per portion Förenkla vardagen med en supersnabb rätt.

Ingredienser

  • 280 g pasta, tex. penne
  • 250 g frysta haricots verts
  • 1 kruka timjan
  • 1 vitlöksklyfta
  • 250 g kesella 10 %
  • ½ tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 250 g cocktailtomater
  • 200 g kallrökt lax i skivor
  • Instruktioner

    1. Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen, lägg i haricots verts de sista 2 minuterna. Klipp av timjankvistarna en bit ner och skala vitlöken. Mixa timjan, lök och kesella krämigt och ljusgrönt med en stavmixer. Salta och peppra.
    2. Häll av och blanda nykokt pasta och haricots verts med kesellaröran och tomaterna.
    3. Servera med laxskivorna.

    Liknande recept

    4.7
    20 min
    4
    9
    4
    40 min
    5-8
    5

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben