Laxpasta med pepparrot

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Snabb och smidig pastarätt som äts ljummen . Det funkar att värma den i 45 sek - 1 minut i mikron om det blir rester till matlådan.

Ingredienser

  • Pastaskruvar eller valfri annan pasta
  • 200 g kallrökt lax
  • 1/2 burk kesella
  • 1/2-1 gurka
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk nyriven pepparrot
  • 4 msk hackad dill
  • salt
  • svartpeppar
  • Instruktioner

    Rör ihop kesella med pressad vitlök , dill och pepparrot. Salta och peppra. Skär gurkan och laxen i tärningar och rör ner. Avsluta med att röra ner nykokt pasta.

    Liknande recept

    4.7
    20 min
    4
    9

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben