Tinas bananpaj

Tid: 30 minuter

Lättlagad och god paj, Servera gärna med vaniljglass

Ingredienser

  • 175 g smält smör
  • 1 dl socker
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk bakpulver
  • 4 bananer
  • Instruktioner

    1. Smält smör i en kastrull.
    2. Blanda övriga torra ingrdienser och rör ner det i kastrullen
    3. Ta undan lite av degen och tryck ut resten i en ungnsäker form.
    4. Mosa bananerna och fördela dem i formen.
    5. Avsluta med att smula över resten av degen så det täcker de mosade bananerna.
    6. Grädda i 200 grader i mitten av ungnen i ca: 30 minuter eller tills pajen blir gyllende och krispig

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben