Tinas bananpaj
Tid:
30 minuter
Lättlagad och god paj, Servera gärna med vaniljglass
Ingredienser
175 g smält smör
1 dl socker
3 dl vetemjöl
1 tsk salt
1 tsk bakpulver
4 bananer
Instruktioner
Smält smör i en kastrull.
Blanda övriga torra ingrdienser och rör ner det i kastrullen
Ta undan lite av degen och tryck ut resten i en ungnsäker form.
Mosa bananerna och fördela dem i formen.
Avsluta med att smula över resten av degen så det täcker de mosade bananerna.
Grädda i 200 grader i mitten av ungnen i ca: 30 minuter eller tills pajen blir gyllende och krispig
Liknande recept
Bananpaj.
6
Tinas bästa köttfärssås alternativt vegetarisk
4.6
30 min
5-6
22
Tinas Ananas Paj
5
30 min
6
2
Tinas snabba solrosbröd
5
15 min
4
2
Tinas grön-gula ärtsoppa
5
2 h
10-12
2
Bananpaj med marängtäcke
4.6
40 min
1
12
Tinas Kantarell och köttfärspaj
4.4
1 h
4
14
Tinas pajdeg
1
Tinas köttbullar med vitkål
5
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!