Tinas popcornknäck

Serverar: 24 portioner

Tid: 20 minuter

Tror att detta recept från början kommer från Tinas matprogram. Annorlunda och gott godis som blivit en jultradition.

Ingredienser

  • 1 liter poppade popcorn
  • 3 msk socker
  • 6 msk ljussirap
  • 1 msk olja
  • 24 formar (storleken större än de för ischoklad)
  • Instruktioner

    1. Poppa popcornen om dom är opoppade och krossa dom lite grann.
    2. Blanda socker, sirap och olja i en kastrull och "koka ihop" ca ca 5 minuter.
    3. Rör ner popcornen. Klicka upp i formar och ställ i kylskåp att kallna.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    LaJefa 27 november 2008

    Dessa får jag absolut testa till jul, återkommer med kommentar efter att jag har testat. Mvh Tina (fd kock från Helsingborg...men jag är tyvärr INTE den kända Tina)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben