Tomatcarpaccio med burrata och hallon

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

Krämig burrata toppar tomatcarpaccio med hallon.

Ingredienser

  • 1/2 påse blandade späda gröna blad, à 70g
  • 5 tomater , blandade sorter och färger
  • 3 msk Zeta Olivolja Sicilia Val Di Mazara D.O.P. Extra Vergine
  • 1 Zeta Burrata
  • alt. 1 Zeta Mozzarella di Bufala Campana D.O.P
  • flingsalt och nymalen svartpeppar
  • 125 g färska hallon
  • 1 msk Zeta Balsamico Hallon
  • Tips
  • Blanda gärna tomater med olika storlek och färg i salladen
  • Instruktioner

    1. Skiva tomaterna tunt med vass kniv och lägg ovanpå en tunn bädd av gröna blad på ett stort fat. Krydda med flingsalt, peppar och olivolja.Riv isär hallonen i mindre bitar och blanda försiktigt med hallonbalsamico, låt dra några minuter.
    2. Toppa tomaterna med riven burrata, ringla över hallon och hallonvinäger och strö över basilika före servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben