Tomatsallad

Serverar: 2 portioner

Tid: 5 minuter

Sallad som är söt och stark på samma gång. Passar utmärkt som tillbehör till de flesta rätter, framför allt kött.

Ingredienser

  • 2 medelstora tomater
  • 50 g färsk spenat
  • 50 g rättika
  • Olivolja
  • Instruktioner

    1. Skala rättikan och skär i små stavar. Vill du ha en lite mindre stark sallad blötlägger du rättikstavarna ett par minuter. Skölj och skär spenatbladen i två centimeter långa bitar.
    2. Skär halvmåne-formade skivor av tomaterna och ta bort köttet i mitten så att bara det fastare köttet finns kvar.
    3. Blanda ihop alla ingredienserna och häll på en aningens olivolja.

    Liknande recept

    5
    15 min
    6-8

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Champinjon- och baconpaj
    Den här pajen har en härlig fyllning av champinjoner och bacon. Ett...

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben