Tomatsallad med lök

Serverar: 4 portioner

Dietistrecept

Ingredienser

  • 4-6 tomater
  • 1 lök
  • Vinägrettsås
  • 1 msk vinäger
  • 1 tsk salt
  • 1 krm grovmalen svartpeppar
  • 3-4 msk olja
  • ½-1 tsk salladskrydda
  • Instruktioner

    Skär tomaterna i tunna skivor och lägg dom i en låg salladsskål. Finhacka löken, blanda löken med tomaterna. Blanda samman vinäger, salt och peppar till vinägrettsåsen, tillsätt oljan och kryddorna. Vispa såsen tills allt är väl blandat. Häll såsen över tomaterna och låt det stå kallt en stund.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    JennyV 25 oktober 2010

    Riktigt gott!!!

    popik 21 januari 2012

    är du säker på att du har skrivit portportionerna rätt på dressingen jag brukar göra denna sallad med 1 del vinäger och 3 delar olja

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben