Tomatsallad

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

Gott och enkelt tillbehör där löken får en särskilt god smak.

Ingredienser

  • 1 stor gul lök
  • salt
  • tomater (4-8, lite som man känner)
  • 1 msk äppelbalsamvinäger el. annan god vinäger
  • 2 msk raps el. olivolja
  • svartpeppar
  • Instruktioner

    Skiva lök och lägg i en skål. Salta löken och rör om, låt den vattnas ur så den blir blank och mer genomskinlig. Häll sedan på olja och vinäger. Skär tomater i önskad form och blanda allt. Lite svartpeppar över.

    Liknande recept

    5
    15 min
    6-8

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Champinjon- och baconpaj
    Den här pajen har en härlig fyllning av champinjoner och bacon. Ett...

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben