Tomatsallad med parmesan

Serverar: 4-6 portioner

Se till att använda riktigt mogna tomater, då smakar salladen mycket mer

Ingredienser

  • 1 kilo körsbärstomater
  • ½ dl olivolja
  • 1/4 dl balsamvinäger
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 2 rödlökar
  • 150 g parmesanost i tunna flagor
  • 80 g ruccola
  • 75 g rostade pinjenötter
  • Instruktioner

    1. Halvera tomaterna. Blanda olja, vinäger, salt och peppar. Vänd ner tomaterna.
    2. Skala och skär löken i tunna ringar och blanda med tomaterna.
    3. Lägg tomatsalladen på ett fat och strö över ost, ruccola och nötter

    Liknande recept

    5
    15 min
    6-8

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben