Tomatsallad med solrosfrön

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

Jätteenkel att svänga ihop och smakar gott och annorlunda.

Ingredienser

  • 3-4 tomater
  • ca ½ dl solrosfrön
  • Olivolja
  • Vitlökspulver
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Klyfta tomaterna. Rosta eventuellt solrosfröna i en torr, het stekpanna, eller så tar man dem helt naturella. Blanda dem med tomaterna, ringla över olivolja och krydda lätt med salt, peppar, vitlökspulver och andra kryddor du gillar.
    2. Alternativ: Pinjenötter istället för solrosfrön. En liten dutt vinäger är också gott på Man kan också hacka ner lite rödlök eller salladslök

    Liknande recept

    5
    15 min
    6-8

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben