Tomatsås á la Jubilee

Serverar: 3 portioner

Tid: 30 minuter

Lämplig till Lady & Lufsen-middagar, d v s spaghetti och kalvfrikadeller.

Ingredienser

  • 2 gula lökar
  • Olivolja
  • Sirap
  • 1 fp Findus italiensk pastasås tomat och rostad vitlök
  • 3 msk ICA röd pesto
  • 1 msk tomatpuré
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Oregano
  • Basilika
  • 1 dl rött vin
  • Instruktioner

    1. Hacka lökarna. Värm upp olivoljan i gjutjärnspanna. Fräs löken och ringla sirap över. När löken mjuknat häller man pastasåsen över. Rör ned pesto och tomatpuré. Låt puttra på svag värme medan pastan kokar.
    2. Tillsätt kryddorna efter egen smak och rör ner vinet. Om såsen är för tjock kan man späda med lite vatten. Koka några minuter till före servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben