Tomatsoppa med valnötter och ost

Serverar: 4 portioner

Här går det fort. Färdig tomatsoppa uppgraderas med kryddor, nötter, extra tomater och salladsost.

Ingredienser

  • 2 förp Kelda tomatsoppa à 5 dl
  • 2 askar körsbärstomater
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 kvist färsk dragon eller ½ tsk torkad
  • 1 rågad dl valnötter
  • 200 g salladsost i tärningar, t ex Arla, 12 %
  • 1 krm svartpeppar
  • Tillbehör
  • Grovt bröd eller surdegsbröd
  • Instruktioner

    1. Hetta upp soppan. Skölj tomaterna, skala vitlöken och tillsätt dem till soppan. Lägg i dragon och låt puttra under lock.
    2. Grovhacka och rosta valnötterna 2-3 minuter i het och torr stekpanna. Passa noga och rör om då och då.
    3. Garnera soppan med lite dragon och vrid några drag med svartpepparkvarnen. Servera med bröd, nötter och ost.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben