Tonfisk i tunnbröd

Serverar: 4 portioner

Gotti gott

Ingredienser

  • 4 skivor mjukt tunnbröd
  • 200 g tonfisk (burk)
  • 1 dl gräddfil
  • 1/2 rödlök
  • 10 g gräslök (1/3 knippe)
  • 100 g surkål (burk)
  • 25 g rucolasallat
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Skala och finhacka rödlök och gräslök. Häll bort oljan från tonfisken.
    2. Blanda allt utom rucola och tunnbröd. Salta och peppra.
    3. Fördela rucola och röra på tunnbröden. Rulla ihop.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben