Tonfisk och äggröra
Serverar:
4 portioner
Perfekt till bakade potatisar, smörgås tårtor mm
Ingredienser
2 burkar tonfisk
6 hårdkokta ägg
1 liten gurka
½-1 dl turkisk/grekisk yoghurt
Salt
Örtsalt
Peppar
Instruktioner
Låt tonfisken rinna av.
Hacka gurkan i små tärningar.
Skiva äggen (med äggskärare) först på bredden sen vrid 90 grader och skiva igen på längden (eller hacka fint med kniv).
Blanda allt med yoghurten och krydda efter smak.
Dra några extra varv med pepparkvarnen över röran vid serveringen.
Gott som det är, till en sallad eller på grovt bröd.
Liknande recept
smörgåstårta med tonfisk och äggröra
4.6
1 d
15-20
3
Fullkornspasta med tonfisk & citron
3.8
4
4
Smörgåstårta med tonfisk
4.5
2
Pasta al atún (tonfisk)
4.6
4
3
Smörgåstårta med tonfisk
4.7
12
3
Chipsgratäng med tonfisk
3.5
4
2
Pastasallad med spenat, tonfisk och räkor
15 min
1
Rissallad med skaldjur, tonfisk och modifierad rhode island-dressing
1
Tunnbrödsrulle med tonfisk
2.7
10 min
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!