Tonfisk och äggröra

Serverar: 4 portioner

Perfekt till bakade potatisar, smörgås tårtor mm

Ingredienser

  • 2 burkar tonfisk
  • 6 hårdkokta ägg
  • 1 liten gurka
  • ½-1 dl turkisk/grekisk yoghurt
  • Salt
  • Örtsalt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Låt tonfisken rinna av.
    2. Hacka gurkan i små tärningar.
    3. Skiva äggen (med äggskärare) först på bredden sen vrid 90 grader och skiva igen på längden (eller hacka fint med kniv).
    4. Blanda allt med yoghurten och krydda efter smak.
    5. Dra några extra varv med pepparkvarnen över röran vid serveringen.
    6. Gott som det är, till en sallad eller på grovt bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben