Tonfisk wrappers

Serverar: 4 portioner

Tunnbrödsrullar med tonfiskröra, crème fraiche och lök.

Ingredienser

  • 4 mjuka rektangulära tunnbröd eller tortilla
  • strimlad isbergssallad
  • 10 hackade oliver
  • Röra
  • 2 burkar tonfiskar, à 200 g
  • 1 hackad rödlök
  • 2 dl lätt crème fraiche
  • 1 tsk curry
  • Instruktioner

    Låt tonfisken rinna av väl. Mosa fisken och blanda med lök, lätt crème fraiche och curry. Bred ut röran på tunnbröden. Lägg på sallad och oliver. Rulla ihop och slå in i smörgåspapper.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    MrsG 23 juli 2008

    Kanon! Wrappsen blev mycket uppskattade, testade med att tillsätta äpple i hälften av röran och det var inte heller helt fel. Kommer att göra dessa flera gånger!!!!! Tack! Maria

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben