TONFISKFYLLD UNGSBAKAD POTATIS MED MANGOSALSA

Serverar: 4 portioner

Lika gott alltid.

Ingredienser

  • 4 bakpotatisar
  • 200 g tonfisk
  • 1 dl hackad gräslök
  • 2 dl keso
  • 1 mango
  • 1 hackad rödlök
  • 2 tärnade tomater
  • 1 msk citronjuice
  • 4 msk olivolja
  • salt
  • peppar
  • Instruktioner

    1. Bakpotatisen bakas som vanligt i ugneller mikro. 2. Potatisen delas och gröps ur. 3. Potatisurgröpet blandas med tonfisk,gräslök och keso. 4. Saltas och peppras. 5. Potatisarna fylls med tonfiskblandningenoch ställs på tallrik. 6. Mangon tärnas ochblandas med rödlöken, tomattärningarna,citronjuicen och olivoljan. 7. Blandningen saltas och peppras. 8. Salsan slås runt omkring potatisen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben