Tonfisklåda

Serverar: 2-3 portioner

Ingredienser

  • 3 dl ris
  • 7 dl vatten
  • 1 burk tonfisk i vatten
  • 1 burk redd grönsakssoppa
  • 3 dl grädde
  • Instruktioner

    Koka ris och vatten. Häll riset i en smord gratängform och smula i tonfisken. Blanda i grönsakssoppa, eller annan redd soppa som verkar trevlig, med 3 dl grädde (ej med vatten eller mjölk soom står på burken, det blir för blaskigt) och häll över riset och tonfisken.In i ugnen på 225 grader och ca 20 min.

    Liknande recept

    1 h 30 min
    5-7

    Kommentarer (1)

    BjornKarlsson 7 april 2009

    Provade detta recept med en påse blå band tomat och paprika soppa. Det blev super gott

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben