Tonfisklåda

Serverar: 5-7 portioner

Tid: 1 timme 30 minuter

Enkelt att göra och smakar kanon gott tycker hela familen

Ingredienser

  • ca 10 - 12 medelstora potatisar
  • 3 burkar tonfisk i vatten
  • 4 - 5 påsar bearnessås
  • 2 st stora lökar
  • riven ost
  • grovmalen svart peppar
  • salt
  • Instruktioner

    Koka potatisen nästan färdig Låt den svalna lite och skala den Ta en ungsäker form och smörj den lätt Skär potatisen i skivor Lägg ett lager potatis i botten, varva med tonfisk och lök Ha på grovmalen svartpeppar och lite salt i varje lager Gör i ordning bearnessåsen under tiden, gör den lite tunnare än vanligt så den lättare kan sjunka ner mellen de olika lagren Mellan 2-3 lagret kan man lägga ett tunt lager riven ost och häll på en del av bearnessåsen. Avsluta med ett lager riven ost på toppen. In i ungnen på ca 175-200 grader i ca 20 Går att ta svamp i också om man vill

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben