Tonfisklåda

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

Gott med sallad och bröd

Ingredienser

  • 1 burk tonfisk
  • 1 burk champinjoner
  • 4 portioner färdigkokt ris
  • 1 uppfräst purjolök
  • 2 dl vispad grädde
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl chilisås
  • Instruktioner

    1. Tonfisk,champinjoner, ris och purjolök lägges i en smord eldfast form.
    2. Grädde, majonäs och chilisås blandas slås över tonfiskblandningen. placeras längst ner i ugnen.
    3. 225 grader i 20 min.

    Liknande recept

    1 h 30 min
    5-7

    Kommentarer (1)

    Olivia08 5 maj 2009

    Denna låda uppskattades av oss och särskilt av barnen! Mycket lättvindigt, med "Allt i ett".

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben