Tonfisklåda

Serverar: 3 portioner

Tid: 30 minuter

Ett bortglömt recept som jag ofta gjorde på 80-talet. En utmärkt resträtt om man har fått potatis eller ägg över.

Ingredienser

  • 7 st kokta potatisar
  • 2 burkar tonfisk
  • 3 hårdkokta ägg
  • Hollandaisesås
  • Riven ost
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 250 grader.
    2. Smörj en form. Lägg potatis i botten och en burk tonfisk över. Lägg på skivade eller klyftade ägg och nästa burk med tonfisk. Häll på såsen, antingen 1 påse eller hemmagjord Strö på lite riven ost.
    3. Gratinera ca 20 min.

    Liknande recept

    1 h 30 min
    5-7

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben