Tonfiskpasta med pesto

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Snabb vardagsmat.

Ingredienser

  • 2 burkar tonfisk i vatten à 200 g
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 ½ dl matlagningsgrädde
  • 5 msk pesto
  • Salt
  • Peppar
  • 300 g tagliatelle
  • Instruktioner

    1. Koka pasta enligt anvisning på förpackningen.
    2. Koka upp grädden i en kastrull. Pressa i vitlöksklyftan.
    3. Häll bort allt vatten från tonfisken och rör ned i grädden. Blanda ner peston när det puttrat ett par minuter. Låt puttra ett par minuter till. Mal lite svartpeppar över. Salta eventuellt.
    4. Servera med nykokt pasta och toppa med nyriven parmesanost.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben