Tonfiskröra med ägg

Serverar: 4 portioner

Gott till bakad potatis eller även som pålägg eller på buffébordet kanske.

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 1 rödlök
  • 1 kruka gräslök
  • 1 burk tonfisk i olja, 150 g
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2½ dl crème fraiche
  • 2 msk chilisås
  • 1 tsk citronsaft
  • Salt
  • Peppar
  • Garnering
  • Cocktailtomater
  • ½ skivad rödlök
  • Gräslök
  • Instruktioner

    1. Hårdkoka och hacka äggen. Finhacka rödlöken och gräslöken.
    2. Låt tonfisken rinna av och blanda den med äggen, rödlöken och gräslöken. Pressa och rör ner vitlöksklyftan tillsammans med övriga ingredienser. Salta och peppra. Garnera med tomater, rödlöksskivor och gräslök.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    flabban 10 augusti 2011

    Mycket god röra. Använde den som fyllning i en smörgåstårta, utan vitlöksklyftan. Blev mycket omtyckt. Tack för ett bra recept. Högsta betyg.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben