Tonfiskröra med ägg och rom
Serverar:
1-2 portioner
Tid:
15 minuter
Perfekt lunch, speciellt för de som äter LCHF.
Ingredienser
1 burk ICA Tonfisk i olja
1 ägg
1/2 rödlök
1/2 avokado
1 dl creme fraish
1/2 burk röd rom
Instruktioner
Låt tonfisken rinna av. Koka ägget i 6 minuter, låt svalna och hacka i önskad storlek. Hacka rödlöken.
Gröp ur avokadon och mosa med en gaffel i en bunke. Tillsätt tonfisken, ägghacket och rödlöken i bunken och rör om. Blanda i creme fraish och rom.
Liknande recept
Ägg med tomater och feta
20 min
1
Räkor och ägg i currygräddfil
4
Fiskgratäng med ägg och tigerräkor
3
40 min
4-6
1
Fransk pajdeg med ägg
1 h 30 min
4
Kronärtskocksbottnar med skinka och ägg
3
25 min
4-5
1
Spenatsoppa med ägg & bacon
5
4
9
Gratäng med räkor och ägg
2-3
Spaghetti med kokt ägg
45 min
4
Tonfiskröra
5
5 min
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!