Tonfisksås

Serverar: 1-2 portioner

Tid: 10 minuter

En studentklassiker i köket, både billig och snabb att tillaga!! Värd att prova då den faktiskt är väldigt god =)!

Ingredienser

  • 1 burk tonfisk i vatten, ca 140 g netto
  • 1 lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 dl crème fraiche
  • Oliver (gröna)
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Fräs lök och vitlöksklyfta i lite olja
    2. Häll i crème fraiche och tonfisk i stekpannan med löken. Koka upp
    3. Hacka oliverna i halvor och blanda i såsen. Koka upp.
    4. Salta och peppra efter smak.
    5. Ät med pasta och sallad

    Liknande recept

    3
    25 min
    4
    1
    4.3
    30 min
    3-4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben